Mist beveiliging

Nieuwste wapen in de strijd tegen inbrekers en overvallers. 
Het grootste voordeel van mistbeveiliging is het onmiddellijk effect op het gedrag van inbrekers. Een inbreker heeft maar 2-8 minuten nodig om in te breken en iets te stelen.

De drie grootste voordelen van mistbeveiliging zijn:

  1. Inbrekers kunnen zich niet oriënteren
  2. De mist heeft onmiddellijk effect op het gedrag van de inbreker of overvaller
  3. De inbreker kiest binnen een aantal seconden het hazenpad.

Bekijk hier een voorbeeld van hoe mistbeveiliging werkt;

Een alarm systeem aangevuld met een mistgenerator is de beste oplossing

Inbrekers zijn brutaler en meer berekenend dan bijvoorbeeld tien jaar geleden. Ze weten dat als het inbraakalarm afgaat dat het tussen de 10 en 60 minuten duurt voordat politie of beveiliging ter plekke is. Een inbreker heeft maar 2-8 minuten nodig om in te breken en waardevolle spullen mee te nemen. Als een inbraakalarmsysteem wordt aangevuld met een mistgenerator, heeft een gebouw zijn eigen zelfverdedigingssysteem.

Een inbraakalarmsysteem en beveiligingscamera’s zijn niet afdoende.
Meer en meer bedrijven en huizen worden voorzien van mistbeveiliging, omdat men inziet dat conventionele beveiligingssystemen onvoldoende effect hebben. Een inbraakalarm kan een inbreker niet stoppen, het zorgt er alleen voor dat iemand die niet ter plaatse is wordt ingelicht. Beveiligingscamera’s stoppen een inbreker ook niet, de inbraak wordt alleen opgenomen voor later politieonderzoek. Mistbeveiliging daarentegen draagt er toe bij dat de inbreker effectief wordt gestopt.
Inbrekers zien geen hand voor de ogen in de mist en raken geheel gedesoriënteerd. Daarom zullen inbrekers ogenblikkelijk vluchten, zoals ook blijkt uit opnames van beveiligingscamera’s.

Andere voordelen van mistbeveiliging:

Zorgt voor uw gemoedsrust en een rustige nacht.
Voorkomt vandalisme.
Vermindert potentiële schade.
Lager risico = lagere verzekeringspremie. Sommige verzekeringsmaatschappijen geven korting of accepteren de bestaande dekking als u een mistkanon installeert.
Aanbevolen door politie en verzekeringsmaatschappijen.

Vraag offerte aan