Hang en Sluitwerk

Hang en sluitwerkGoed en deugdelijk hang en sluitwerk is vandaag de dag van essentieel belang.In de praktijk kunnen ongenodigden binnen mum van tijd met een schroevendraaier en of tang zich toegang tot uw woning of kantoorruimte verschaffen.

Middels goedgekeurde sloten van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (S.K.G.) keurmerk, kunt u uw objecten inbraakwerender maken.Er zijn drie verschillende categorieen, te weten klasse ster 1 – 2 – 3.

Het aantal sterren geeft de mate van de inbraakwerendheid aan.

Inbraak is nooit helemaal te voorkomen, maar het is wel verstandig objecten maximaal te beveiligen, zodat inbrekers niet al te makkelijk toegang tot uw woning of kantoorruimte verschaffen.

JB Security kan u optimaal advies geven welk soort sloten het beste bij uw situatie passen en waar verbeterpunten dienen te worden aangebracht. Wij werken met gecertificeerde instellingen en verstrekken uiteraard ook de bijbehorende certificaten.

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen, doen aanbevelingen richting de klant en monteren desgewenst de meest veilige sloten monteren. Vanwege onze professionaliteit en gecertificeerde manier van werken, bent u bij ons aan het juiste adres en krijgt u maatwerk geleverd.

Vraag offerte aan